WINNAARS

Afhankelijk van het onderzoek dat je kiest maak je kans op een prijs of ontvang je korting. In de loop der jaren hebben we al veel consumenten beloond. Een aantal van hen hebben we gevraagd om hun mening.

55379

DEELNEMERS

28814

PRIJSWINNAARS

“Ten eerste ben ik erg verrast met het onverwachte nieuws dat ik, door deel te nemen aan een onderzoek, een gratis cadeau van jullie heb gewonnen. Ik ben heel blij met het winnen van de airfryer! Fantastisch dat die straks helemaal gratis naar mij wordt toegestuurd”.
TATIANA REZNICHENKA
(winnares i.s.m. Panel Inzicht)
"Normaal gesproken doe ik niet snel mee, maar na het lezen van de e-mail besloot ik toch een keer mee te doen. Het zou maar 10 minuten van mijn tijd kosten en de prijs was ook aantrekkelijk; een jaar gratis boodschappen. De vragen die gesteld werden waren herkenbaar en snel in te vullen. Voor ik het wist was ik er al doorheen. Begin dit jaar kreeg ik een e-mail dat ik de gelukkige winnaar was van het onderzoek. Normaal gesproken win ik nooit wat, maar het was echt waar! Bij de uitreiking heb ik ook nog achterliggende informatie gekregen en gehoord wie de opdrachtgevers zijn en wat er met de uitslagen wordt gedaan. Leuk om te horen dat er echt iets mee gedaan wordt. Het is zeker de moeite waard om een keer de gok te wagen, want je kan echt een keer de gelukkige winnaar zijn!"
MARIËL HAVEN
“Ik had nooit verwacht dat ik iets zou winnen, maar in 2015 kreeg ik bericht en bleek ik de winnaar van een Saunabon! We hebben genoten van onze prijs”.
BRAM DE VRIES
“Als alleenstaande moeder van twee kinderen is het niet makkelijk om een dag weg te gaan. Het kan al snel duur worden. Door mee te doen heb ik een gratis kaartje gekregen voor Plopsa Coo. Samen met een vriendin en mijn kinderen hebben we een fijne dag gehad”.
ILSE VERACHTERT
“Als student weet ik vaak niet wat ik moet eten en ga ik al snel voor goedkoop en slecht afhaal voedsel. Ik moet ook toegeven dat ik daarom mee heb gedaan met het Thuisbezorgd onderzoek. Dat ik uiteindelijk €20,- korting won zag ik niet aankomen. Deze keer heb ik maar wat beter eten besteld, haha”.
DANJEL VAN DEN EIJNDE
“Ik doe vaker mee met onderzoeken en soms win ik wel eens wat. Nog nooit had ik een gratis kaartje gewonnen. Leuk! Mijn man en ik zijn vorige week naar Jesus Christ Superstar geweest. Met het bespaarde geld zijn we wat gaan eten. Dank je wel hoor”.
BEA RAMEN
“Ik hou van films en heb dan ook de enquête ingevuld omdat ik een Pathé code wilde winnen. Toen ik niets hoorde was ik teleurgesteld, maar al snel kreeg ik toch een e-mail dat ik een gratis film mocht kijken. Met een zak chips op de bank heb ik me goed vermaakt. De volgende keer doe ik weer mee”.
RENEE RAZENBERG
“Vorig jaar ben ik voor mijn studie een jaar in Amerika geweest. De vrienden die ik daar heb gemaakt zijn pas in Nederland op bezoek geweest. Ze hadden nog nooit Amsterdam gezien, dus ik wilde ze meenemen op een tour. Dit wilde ik eerst allemaal zelf doen, tot ik zag dat ik een enquête in kon vullen en gratis kaartjes kon krijgen voor Amsterdamse uitjes. Zo zat er ook een bus tour bij en dit leek me toch leuker en makkelijker. De enquête duurde niet lang en zo heb ik toch goedkoper kaartjes kunnen krijgen voor de hop-on hop-off bus. Mijn vrienden hebben het leuk gehad. De volgende keer doe ik zeker weer mee”.
LOTTE HERMANS
“Ons gezin bestaat uit 6 mensen, dus korting op eten is niet vervelend. Toen ik na het invullen van de enquête een e-mail kreeg met een Thuisbezorgd code van €20,-, was ik blij verrast. Dit scheelt toch kosten! Vava, bedankt”.
SASKIA HELDER
“Wat een verrassing! Ik was benieuwd naar het onderzoek en heb meegedaan met het idee dat ik toch niet zou winnen. Toen mijn vriend zei dat er een e-mail binnen was gekomen met een Pathé code, hebben we diezelfde avond nog een film gekeken. Ik ga vaker meedoen met onderzoeken”.
MARLOES CHRISTIANEN
“Ik was al vergeten dat ik mee had gedaan aan jullie onderzoek, tot ik een e-mail kreeg dat ik een Sauna Cadeaubon had gewonnen. Dit had ik eerlijk gezegd nooit verwacht, want ik dacht altijd dat er alleen maar gezegd werd dat mensen iets konden winnen. Hier denk ik nu anders over! We zijn er heel blij mee”.
BOB HAVER
“Ik ben een student biologische wetenschappen en net begonnen aan mijn opleiding. Ik ben nog nooit naar Body Worlds geweest terwijl ik er wel goede dingen over hoor. In plaats van te kiezen voor het Thuisbezorgd onderzoek, heb ik dan ook meegedaan voor een kaartje gratis. Eigenlijk dacht ik dat ik er nooit wat van terug zou zien, maar toch kreeg ik een code om te bestellen. Het was heel interessant! Super bedankt”.
PIETER VAN DER VELDEN
“Ik ga bijna trouwen en ga samen met mijn man en kind na de trouwerij een weekend naar België. We hadden al het idee om naar een dierentuin of pretpark te gaan, dus toen we een gratis kaartje voor de Antwerpse dierentuin voorbij zagen komen, heb ik meteen meegedaan. Het invullen was zo gedaan en het kost me minder geld. We hebben er zin in”.
VERA TIMMERMANS
“Om onze vriendschap te vieren wilde ik en een vriendin relaxen in de sauna. We hebben ook allebei een drukke baan en een gezin dus het was tijd. Door de enquête in te vullen heb ik korting gekregen op ons bezoek aan Thermea 2000. Het invullen was zo gedaan en de gratis kaartjes waren precies op tijd binnen. Het was genieten. Jammer dat ik niet ieder jaar mee kan doen. Haha”.
LINDA DE BOK
“Als huisvader doe ik altijd de boodschappen en ik merk dat het steeds duurder wordt. Toen ik een uitnodiging kreeg voor het onderzoek heb ik meegedaan omdat ik toch niets te verliezen had. Een paar maanden later kreeg ik een e-mail dat ik gewonnen had. Ik kon het niet geloven en dacht dat het een flauwe grap was. Toen ik nog een e-mail kreeg over de uitreiking wist ik zeker dat het echt was! Helemaal geweldig. Het geld had ik ook snel op mijn rekening. Als je twijfelt om mee te doen dan hoeft dat niet. Ik dacht ook dat ik nooit iets zou winnen, maar doe nu nog steeds gratis boodschappen”.
ROB DE BRUG